Julian Verduyn

Cas Jansen
Julian is een ‘middle of the road’ man. Hij houdt enorm van zijn gezin, voetbal, motorrijden en een biertje drinken. Deze klusjesman in hart en nieren kan impulsief, veroordelend en op z’n tijd opvliegend zijn. Gelukkig blijft hij nooit lang boos. Zijn morele besef is groot en hij wil altijd doen wat juist is. Als het nodig is, kan hij hier heel ver in gaan. En dat betekent dat hij soms het recht in eigen hand neemt. Niet netjes, maar in zijn ogen de enige manier om iets op te lossen.

Julian is al jaren getrouwd met Saskia. Hij is zijn verliefdheid voor haar nog lang niet verloren en hij gaat voor haar dan ook door het vuur. Julian en Saskia zijn echte tegenpolen. Waar Saskia vlot en charmant is, kan Julian gereserveerd overkomen en buitengewoon kritisch zijn.

Samen hebben Julian en Saskia drie kinderen op de wereld gezet. Merel (17) is de oudste en is een echte puber. Zoon Steef is 15 jaar oud doet vooral zijn eigen ding. De jongste van de drie, Demi (13), is het oogappeltje van Julian. Het gezin is echter niet compleet zonder hond Dolly.

Gerelateerde personages