Kimberly Sanders

Britt Scholte
Kimberly Sanders is vrolijk, vriendelijk en behulpzaam, maar deze jongedame laat zeker niet met zich sollen. Ze is de enige dochter van Marcus Sanders, de broer van Ludo.

Haar moeder, Cyrille de Boer, is overleden. Tijdens haar jeugd heeft Kimberly met haar ouders in de Verenigde Staten gewoond.   Jaren later keert Marcus terug naar Meerdijk met Kimberly. Ze hebben in de VS louche figuren proberen op te lichten en zijn, met een valse identiteit, op de vlucht. Ze trekken in bij Ludo en Janine. Al snel blijkt dat Kimberly het goed kan vinden met haar nicht, Nina Sanders en neef, Lucas Sanders.

Met Rover Dekker bouwt ook aanvankelijk een goede band op. Sterker: ze krijgen een relatie. Maar die liefde loopt het niet helemaal vlekkeloos als ook met Noud Alberts zoent. Ze biecht dit eerlijk op, maar Rover kan deze waarheid niet aan en onderneemt een wraakactie. Hij plaatst intieme privéfoto’s van Kimberly op het internet. Kimberly wordt hiermee lastig gevallen, zowel online als in het echte leven. Ze verliest zichzelf hierdoor, heeft totaal geen zelfrespect meer en ziet het leven niet meer zitten. Maar ze krabbelt op uit dit diepe dal. Kimberly hervindt haar levensgeluk. Ze is vrijgezel en werkt in CS. De hippe concept store waarvan zij samen met haar nicht Nina Sanders eigenaresse van is. Haar overleden tante, Maxime Sanders, heeft deze zaak aan hen nagelaten. Haar beste vriendin is Jojo Abrams, waar ze graag mee naar Boks gaat voor een drankje.

Gerelateerde personages