Ludo Sanders

Erik de Vogel
Ludovic Isaak Sanders, oftewel Ludo, is weldoordacht, zelfverzekerd en een keiharde zakenman. Hij is altijd goed geïnformeerd en deinst voor niets terug om te krijgen wat hij wil. Zijn familie is het allerbelangrijkste voor hem.

Hij heeft een relatie met zijn grote liefde Janine Elschot met wie hij een rijke geschiedenis deelt. Ze zijn in totaal drie (!) keer getrouwd geweest. Samen zijn ze de gelukkige ouders een dochter, Nina Sanders. Ludo heeft ook twee kinderen uit andere relaties: Amy Kortenaer en Nick Sanders. Zelf komt hij ook uit een groot gezin. Hij heeft een broer, Marcus Sanders, een halfbroer, Stefano Sanders en een zus, Maxime Sanders. Zijn zus is inmiddels overleden.

Naast zijn liefde voor zijn familie heeft Ludo een grote passie voor kunst. Hij studeerde in zijn jeugd kunstgeschiedenis. Daarna werkte hij als kunstexpert in Italië. Eenmaal in Meerdijk richtte hij met zijn verdiende fortuin zijn mediabedrijf Sanders Inc. op. Dit is lange tijd zeer succesvol totdat hij door het toedoen van zijn aartsrivaal Martine Hafkamp alles kwijtraakt. Inmiddels heeft Ludo zijn oude, rijke leven weer opgepakt door zijn bedrijf Sanders Nieuwe Media te verkopen en zich te richten op de kunsthandel. Ludo slaat graag een balletje op de golfbaan met beste vriend Anton Bouwhuis. Muziekkeuze: klassiek of een temperamentvolle tango.

Gerelateerde personages