Noud Alberts

Ruud Feltkamp
Noud Alberts is zachtaardig, sympathiek en plichtsgetrouw. Hij is de zoon van Mirella Mulder en Dennis Alberts. Noud is de eigenaar van een eigen klusbedrijf.

Zijn oma is Laura Selmhorst. Met haar heeft hij een heel hechte band. Noud komt naar Meerdijk om zijn biologische vader op te zoeken Hij is van huis weggelopen omdat zijn moeder, Mirella Mulder, hem verwaarloosde. Noud is hierdoor gewend alleen te zijn en te doen wat hij wil. Noud heeft een flinke liefdesgeschiedenis. Zo had hij relaties met Florien Fischer, Vicky Pouw, Sacha Kramer en Kimberly Sanders. Zijn grote liefde is Nina Sanders. Ze zijn lange tijd gelukkig met elkaar getrouwd geweest totdat Nina gevoelens krijgt voor een andere man en zwanger wordt van hem. Noud verwerkt dit terwijl in Japan is en voedt daarna Nina’s dochter Nola op alsof het zijn kind is.

Ondanks dat de relatie tussen Nina en Noud meerdere malen is stuk gelopen, blijft Noud altijd gevoelens voor haar houden. Dit laatste zorgt er ook voor dat de relatie tussen Noud en Kimberly stukloopt. Noud realiseert zich dat er maar één echte liefde in zijn leven is en dat is Nina. Zij beantwoordt zijn gevoelens echter niet, aangezien ze haar geluk bij Bing Mauricius heeft gevonden. Noud kan het niet aan om in haar aanwezigheid te zijn en besluit te vertrekken naar zijn vader in Japan tot groot verdriet van zijn beste vrienden, Lucas Sanders, Aysen Baydar en zijn oma Laura.

Gerelateerde personages

Actueel

Meerdijk