Veelgestelde vragen

Wat is GTST Stories?

GTST ontwikkelt als eerste Nederlandse dramaserie een aantal verhalen speciaal voor Instagram Stories, dat exclusief via het GTST Instagram kanaal te volgen is. Na 'Valentijns Vlucht' komt GTST Stories nu met 'Hartsvriendinnen?’ dat vanaf maandag 12 augustus drie weken lang iedere werkdag op drie momenten per dag wordt gepost. Hoofdrolspeler en nieuwkomer in het verhaal is Annefleur van den Berg die de rol van Puck Odolphy speelt.

Waar gaat GTST Stories over?

De verhaallijn 'Hartsvriendinnen?' gaat over liefde, vriendschap en fashion en vertelt het verhaal van Nina Sanders (Marly van der Velden) en Puck Odolphy (Annefleur van den Berg). Puck duikt na jaren opeens op in het leven van haar oude jeugdvriendin Nina. Het liefst wil zij ook een leven leiden zoals Nina en ze doet er dan ook alles aan om dit te bewerkstelligen... 

Welke personages spelen in GTST Stories?

In GTST Stories ga je oude bekenden en nieuwe gezichten voorbij zien komen. Zo zie je Nina Sanders (Marly van der Velden) en Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) voorbij komen, maar maak je ook kennis met nieuwe personages, waaronder Puck Odolphy (Annefleur van den Berg), Debby (Romy Krommert), Harry (Maurits van den Berg) en Martijn/Andor (Donny Roelvink). 

Waar kan ik GTST Stories bekijken?

GTST Stories is vanaf maandag 12 augustus iedere werkdag te vinden in de Instagram Stories van het GTST Instagram kanaal. Voor het bekijken van GTST Stories heb je een Instagram account nodig en moet je GTST volgen om 'Hartsvriendinnen?' te kunnen zien.  Stories zijn te vinden door te klikken op het GTST-logo links bovenin je scherm. Wanneer er een nieuwe story is geplaatst, krijgt het GTST-logo een gekleurde cirkel.

Een Instagram account aanmaken is gratis en kun je doen via www.instagram.com  Het kanaal van GTST vind je op www.instagram.com/gtst 

Wanneer kan ik GTST Stories bekijken?

In de periode van maandag 12 augustus t/m vrijdag 30 augustus is GTST Stories iedere werkdag te zien. Er wordt 3x per dag geüpload vanaf het GTST Instagram account. De uploadtijden zijn 12.00 uur, 15:00 uur en 17:00 uur. 

Kan ik GTST Stories terugkijken?

Dit kan. GTST Stories zijn 24 uur beschikbaar en je kunt GTST Stories terugkijken via de Hoogtepunten op het Instagram account van GTST. De Hoogtepunten vind je net boven de tijdlijn op het GTST Instagram account en wordt aangegeven met 'Week 1', 'Week 2' en 'Week 3'. 

Is Puck Odolphy van 'Hartsvriendinnen?' ook te zien in GTST?

Zeker. Na GTST Stories maakt Annefleur van den Berg haar entree als Puck Odolphy in Meerdijk. Wil je weten wat er met haar ervoor is gebeurd? Check dan de verhaallijn 'Hartsvriendinnen?' op het GTST Instagram kanaal. 

Waar kan ik 'Valentijns Vlucht' terugkijken?

Je kunt de volledige verhaallijn 'Valentijns Vlucht' terugkijken via het IGTV kanaal van GTST Instagraam. Deze vind je hier: https://www.instagram.com/gtst/channel/

Komen er nog meer GTST Stories verhalen?

Hier is op dit moment nog niets over bekend. Zodra dit het geval is, wordt dit gecommuniceerd via de website en onze online kanalen. 

www.facebook.com/gtst 
www.instagram.com/gtst  
www.twitter.com/gtst 
www.youtube.com/gtst