Veelgestelde vragen

Waar vind ik de programmapagina van GTST op RTLXL?

Via www.rtlxl.nl kun je kiezen voor het programma Goede Tijden, Slechte Tijden. 

 

Kan ik GTST vooruitkijken bij RTLXL?

Nee. Het is sinds 3 september 2018 niet meer mogelijk om via RTL XL een premium account af te sluiten en content vooruit te kijken via RTL XL. Dit kan alleen nog via Videoland.

Kan ik GTST terugkijken bij RTLXL?

Zonder RTLXL-account kun je alle fragmenten binnen 7 dagen na Tv-uitzending gratis terugkijken. Voor het terugkijken van de volledige afleveringen binnen 7 dagen op RTL XL moet je een RTL-account hebben. Met RTL XL Premium account is het wel mogelijk om content ouder dan 7 dagen terug te kijken.

Kan ik GTST in het buitenland bekijken via RTLXL?

Helaas zijn video's van bepaalde programma’s niet buiten Nederland te zien, omdat er geen buitenlandse uitzendrechten beschikbaar zijn. Als dit het geval is, krijg je een melding hiervan te zien.

 

De beschikbaarheid van programma's in het buitenland heeft te maken met de uitzendrechten van het betreffende programma die zijn afgesproken met de producent. Deze kunnen verschillen per programma. De meeste programma's die wij uitzenden produceren we niet zelf, maar worden gemaakt door verschillende productiemaatschappijen die hierin gespecialiseerd zijn. We dienen ons te houden aan deze afspraken. Helaas kunnen we zulke afspraken niet direct veranderen, omdat contracten voor een langere periode worden gesloten.