Veelgestelde vragen

Wat is GTST Stories?

GTST heeft als eerste Nederlandse dramaserie een verhaal ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories, dat exclusief via het GTST Instagram kanaal te volgen is. ‘Valentijns Vlucht’ wordt vanaf maandag 29 april vier weken lang elke werkdag op drie momenten per dag gepost. Hoofdrolspeler en nieuwkomer in het verhaal is Vincent Visser die de rol van Valentijn Sanders speelt.

Waar gaat GTST Stories over?

Het verhaal ‘Valentijns Vlucht’ gaat over Valentijn Sanders (Vincent Visser), die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana (Faye Bezemer) onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen. 

Welke personages spelen in GTST Stories?

In GTST Stories ga je oude bekenden en nieuwe gezichten voorbij zien komen. Zo zie je Lucas Sanders (Ferry Doedens), Lana Langeveld (Faye Bezemer),  JoJo Abrams (Stephanie van Eer) en Sjors Langeveld (Melissa Drost) voorbij komen, maar maak je ook kennis met nieuwe personages, waaronder Valentijn Sanders (Vincent Visser), influencer Hanwe Chang, Heidi (Zoë Harding) en Pablo (Benjamin Sacks). 

Waar kan ik GTST Stories bekijken?

GTST Stories is vanaf maandag 29 april iedere werkdag te vinden in de Instagram Stories van het GTST Instagram kanaal. Voor het bekijken van GTST Stories heb je een Instagram account nodig en moet je GTST volgen om Valentijns Vlucht te kunnen zien.  Een Instagram account aanmaken is gratis en kun je doen via www.instagram.com 
Het kanaal van GTST vind je op www.instagram.com/gtst 

Wanneer kan ik GTST Stories kijken?

In de periode van maandag 29 april t/m vrijdag 24 mei is GTST Stories iedere werkdag te zien. Er wordt 3x per dag geüpload vanaf het GTST Instagram account. De uploadtijden zijn 12.00 uur, 17:00 uur en 20:00 uur. 

Kan ik GTST Stories terugkijken?

Dit kan. GTST Stories zijn 24 uur beschikbaar en je kunt GTST Stories terugkijken via de Hoogtepunten op het Instagram account van GTST.

Is Valentijn Sanders ook te zien in GTST?

Zeker. Na GTST Stories maakt Vincent Visser zijn entree als Valentijn Sanders. Wil je weten wat er met hem de maand ervoor is gebeurd? Check dan de verhaallijn 'Valentijns Vlucht' op het GTST Instagram kanaal.