Lijstje
24-1-2020

Dé redenen waarom Rik en Shanti bij elkaar horen

De prille liefde tussen Rik en Shanti lijkt uit te bloeien tot échte, ware liefde. Deze twee zijn voor elkaar gemaakt! We sommen vijf redenen op waarom Rik en Shanti bij elkaar horen.

Het glas is altijd halfvol
Optimisme is fundamenteel voor elke relatie. Dit koppel gunt elkaar dan ook elk succes en al het geluk in de wereld. Beiden zien altijd de positieve kant in van iedere situatie. Ze zijn van mening dat je niet moet blijven hangen in het verleden en dat het leven te kort is om je te veel zorgen te maken. Ze moedigen elkaar aan om plezier te hebben en lief te hebben.

Zorgzaamheid zit in hun bloed
Shanti en Rik zijn enorm zorgzaam en willen altijd iedereen tevreden stellen. Dag en nacht staan ze voor elkaar en voor hun vrienden klaar. Deze zorgzaamheid maakt dat ze altijd bij elkaar terecht kunnen en dat ze op elkaar kunnen bouwen. Zo verrast Rik Shanti met een leuke date wanneer zij verdrietig is en doet Shanti haar stinkende best in de keuken voor Rik.

Samen lachen en samen huilen
Rik en Shanti weten precies hoe ze elkaar moeten opvrolijken en vooral hoe ze elkaar aan het lachen moeten krijgen. Shanti beschikt over staaltje heerlijk droge humor. Wanneer hen iets dwarszit kunnen ze ook bij elkaar aankloppen. De ander weet altijd precies de juiste woorden te vinden.

Plezier en gezelligheid boven alles
Rik en Shanti houden van een feestje en zijn dan ook regelmatig in het plaatselijke café te vinden. Zo is Rik niet vies van een karaokeavond en is het voor Shanti geen probleem om de kroeg op z’n kop te zetten met lekkere hitjes. Als Rik en Shanti een dagje vrij zijn, doen ze graag een drankje in Boks of gaan ze naar De Koning voor een hapje.

Ze hebben de beauty en de brains
Hier kan niemand omheen. Shanti is van nature super sexy: ze is gewend dat ze met haar rode lokken en charmes veel voor elkaar krijgt. Ook Rik beschikt nog altijd over zijn goede looks en menig vrouw in Meerdijk is al voor zijn charmes gevallen. Beiden zijn ondernemend aangelegd en je moet toch wel van goeden huize komen als je je eigen tent weet te runnen.

Gerelateerde personages