Lijstje
07-11-2019

5 redenen waarom wij zo gek zijn op Tiffy

Lees hieronder wat Tiffy zo'n bijzonder en mooi mens maakt! 

1)    Ze is een vriendin in goede én in slechte tijden. Dag en nacht staat Tiffy voor iedereen klaar. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich goed en veilig voelt. Ze probeert conflicten op te lossen en mensen te verenigen. Tiffy kan absoluut niet tegen ruzie en onrust. Zij ziet in iedereen dan ook het beste. 

2)    Een betere huisgenoot kun je je niet wensen Toen Tiffy in Meerdijk verscheen, regelde zij een logeerplek bij Rik. Behalve dat ze zorgde voor veel gezelligheid, verwende ze Rik en andere Meerdijkers met haar kookkunsten. Vooral met het bakken van heerlijke taarten, wist ze iedereen te verrassen.

3)    Ze durft nieuwe dingen uit te proberen Tiffy is dol op ontspanningsoefeningen, biodanza, spirituele ervaringen en yogalessen. Een aantal Meerdijkers vinden Tiffy soms daarom een beetje zweverig. Toch weet zij anderen regelmatig te overtuigen om met haar mee te doen. Dit pakt de ene keer beter uit dan de andere keer, maar daar laat Tiffy zich niet door tegenhouden. 

4)    Ze omarmt het moederschap als geen ander De zwangerschap en de bevalling van Tiffy liep, op z’n zachtst gezegd, niet helemaal soepel. Maar dat maakt Tiffy geen slechte moeder. Toen Tiffy zogenaamd in Australië zat, besloot ze toch terug te keren naar Meerdijk. Eerlijkheid duurt namelijk het langst vindt Tiffy. Ze biechtte de waarheid op aan Lucas, zodat hun toekomstige baby niet zonder vader hoeft op te groeien. Nu hun kindje Wolf er is, doen ze het samen ontzettend goed en zijn ze dolgelukkig. 

5)    Ze heeft nooit een slecht humeur Als er iemand positief in het leven staat, dan is het Tiffy wel. Zij ziet altijd de positieve kant in van iedere situatie en neemt anderen mee in haar gedachtegang. Bij Tiffy is het glas niet halfleeg, maar altijd halfvol. Ook is ze gek op knuffelen en het liefst met zoveel mogelijk mensen. En natuurlijk kan niemand nee zeggen tegen die pretoogjes, warme glimlach en haar positieve energie.

Gerelateerde personages