Nieuws
05-3-2019

De 6000e aflevering wordt gevierd met minifilm

Het betoverende en mysterieuze Lapland vormt grotendeels het decor van de speciale 6000e aflevering van GTST. Deze mijlpaal wordt gevierd met een minifilm op vrijdag 5 april bij RTL 4. De reis in Lapland zou een onvergetelijke vrijgezellenfeest moeten zijn voor Amir, Anton, Rover, Daan, Rik en Bing. Maar al snel leidt een ontmoeting met een bijzondere vrouw tot een helse zoektocht in de sneeuw. Welke gevolgen heeft dit vrijgezellenfeest voor de bruiloft van Sjors en Amir?

Minifilm
De minifilm is anders dan een reguliere aflevering. Waar De Koning, De Rozenboom en de huiskamers van Meerdijk de gebruikelijke plekken voor de bewoners en kijkers van de serie zijn, speelt de minifilm zich af op bijzondere locaties, waaronder het ijskoude Lapland. De 6000e is een bijzonder verhaal voor de vaste kijker, maar ook te volgen voor diegene die niet alle 5999 afleveringen hebben gezien die hieraan vooraf gingen.

Vrijgezellenfeest in Lapland
De bruiloft van Amir en Sjors nadert. Voordat het zover is overvallen Bing, Anton, Daan, Rik en Rover de aanstaande bruidegom met een reis naar Lapland voor zijn vrijgezellenfeest. De trip bevat alle ingrediënten voor het ideale vrijgezellenfeest. Inclusief een ontmoeting met een beeldschone vrouw, gespeeld door Sarah Chronis, waar ze allemaal diep van onder de indruk zijn en stuk voor stuk doen ze hun best haar te imponeren. De sfeer slaat echter om en donkere wolken pakken zich samen wanneer er een ongeluk plaatsvindt waardoor ze een helse zoektocht moeten starten in de snijdende kou …

De 6000e aflevering van GTST is op 5 april van 20.00 uur-21.00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

Gerelateerde personages