Lijstje
27-3-2020

9 GTST-feelgood momenten

We hebben een lijstje met feelgood momenten gemaakt om het gemis van de vrijdagavond aflevering te verzachten. De GTST-opnames liggen tijdelijk stil vanwege maatregelen rondom het coronavirus... En om met de afleveringen die we al hebben opgenomen langer uit te kunnen zenden, zijn er per week maar vier in plaats van vijf afleveringen van GTST te zien op RTL4 en op Videoland. Om deze leegte op de vrijdagavond op te kunnen vullen hebben wij speciaal voor jullie negen heerlijke momenten geselecteerd om je op de been te houden!

1. LIEFDE OVERWINT ALLES ❤

Ludo en Janine go waaaaay back… Hun liefdesleven ging niet altijd over rozen. Er zijn vurige liefdes, verwarrende huwelijken en complexe scheidingen aan te pas gekomen, maar deze twee komen altijd weer bij elkaar terecht. Van sommige mensen wéét je gewoon dat ze bij elkaar horen.
2. VADERLIEFDE!

Hoe cute is Lucas als papa? Wie had een paar jaar geleden gedacht dat Lucas zo'n lieve vader zou worden. Hij heeft het tegendeel bewezen! Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van deze twee.
3. MIJN OPA, MIJN OPA, MIJN OPA, IN HEEL EUROPA IS ER NIEMAND ZOALS HIJ...

Opa Henk is Merel's grootste fan. Ze vindt het maar al te fijn dat haar opa bij hun thuis in Meerdijk is komen wonen. Het gaat allemaal niet even gemakkelijk bij de familie Verduyn, maar samen staan ze sterk!
4. LACH EENS NAAR HET VOGELTJE

Ja, dat is Amir. Poserend. Op het keukenblok. In een trouwjurk.
5. LACHEN, GIEREN, BRULLEN GEGARANDEERD

Je zou het bijna niet geloven, maar onze acteurs maken ook wel eens een foutje… Dat deze fragmenten de afleveringen niet gehaald hebben, wordt na het zien ervan wel duidelijk. Ze zijn alleen té leuk om op de plank te laten liggen.
6. LINDA ZIT IN DE IJSKAST

Wanneer je na het zien van de bloopers weer even moet bijkomen…
7. VROLIJKE VIERVOETER

Wie wil er nou niet met deze harige vriend op de bank zitten?! Het zachtste familielid van de familie Verduyn is het ideale gezelschap voor het thuiszitten. We horen je denken: 'hadden we allemaal maar een Dolly.' Je bent er slechtst één klik van verwijderd.

8. ‘DRUGS?! LINDA?’


Een absoluut feelgood moment voor Linda en Janine. Deze twee vriendinnen besloten een joint te gaan roken. Ludo was er alleen iets minder blij mee… Maar van zijn reactie werden wij dan weer blij.
9. MAANDAG ZIJN WE ER WEER!


Gewoon om 20:00 uur op je tv en altijd op onze socials: Instagram en Facebook. Volg je ons al?