Nieuws
21-5-2019

GTST Magazine 2019 met hoofdredacteuren Alkan en Melissa

Ook deze zomer komt GTST met een magazine, zodat fans tijdens de zomervakantie niets van hun favoriete serie hoeven te missen. Dit jaar is het thema van het GTST Magazine ‘grenzen verleggen’. Hoofdredacteuren Alkan en Melissa gaan met collega-acteurs hun ultieme uitdaging aan. Wie heeft er altijd al in GTST willen spelen, had anders graag profvoetballer willen worden of willen racen op het circuit? Ook nemen enkele acteurs de functie voor een dag over van hun backstage-collega’s en worden anderen geïnterviewd hoe zij privé en werk met elkaar combineren.

Fans hoeven hun favoriete Meerdijkers deze zomer geen moment te missen en krijgen dit jaar nóg meer GTST. Vanuit het magazine kan de lezer namelijk via een QR-code exclusieve videocontent zien. Denk aan extra interviews en behind the scenes verhalen van diverse shoots. Na Everon Jackson Hooi in 2017 en Dilan Yurdakul in 2018, zijn er in 2019 twee hoofdredacteuren. Alkan en Melissa nemen dit jaar samen het stokje over. Melissa: “Alkan en ik vinden het ontzettend leuk dat we bezig zijn om een heel mooi GTST Magazine te maken. Samen met de rest van de cast zijn we de afgelopen periode op zoek gegaan naar hun ultieme uitdaging en dat levert verrassende verhalen op, want deze uitdagingen worden zo goed als werkelijkheid.”  Alkan vult aan: “Daarnaast zullen we de komende periode door middel van vlogs op de social media kanalen van GTST alvast een voorproefje geven van al het werk dat komt kijken bij het maken van het magazine. Dus houd het Instagram-account en de Facebook-pagina van @GTST goed in de gaten!”

Het GTST Magazine ligt vanaf donderdag 4 juli in de winkel en is vanaf nu te bestellen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om het magazine als bewaarexemplaar in boekvorm te bestellen, met veel exclusief materiaal.

Bestel GTST Magazine
Gerelateerde personages