Column
29-5-2019

Melissa schrijft over GTST Magazine 2019

Na de columns van verschillende collega's is dit keer actrice Melissa aan de beurt. Dit jaar is zij namelijk, samen met collega-acteur Alkan, één van de hoofdredacteuren van GTST Magazine. In haar column vertelt ze je hoe dit tot nu toe is verlopen.

Toen Alkan en ik werden gevraagd om dit jaar samen de hoofdredactie van het magazine te vormen, was ik meteen HEEL ERG enthousiast. Wat een eer! Alkan en ik zijn samen een heel goed team en juist onze verschillen vullen elkaar zo mooi aan en leveren interessant materiaal op. Maar waar begin je als volledige vrijheid krijgt? Dat is een flinke uitdaging. Al snel realiseerden we ons dat de inhoud natuurlijk voor het grootste deel bepaald wordt door onze collega acteurs, omdat ook zij in dit magazine weer centraal zullen staan. Daarom zijn we begonnen met een reeks openhartige gesprekken met iedereen. Een uur lang. Allemaal afzonderlijk. Daar kwamen zulke prachtige en verrassende verhalen uit!

Inmiddels zijn we al een heel stuk op weg in het traject naar het eindproduct. Samen kwamen we uit op het thema ‘grenzen verleggen’. Ik kan alleen het volgende verklappen: jullie komen nóg meer te weten over de acteurs én over de wereld achter de schermen bij GTST. Eén van de leukste dingen aan dit proces vind ik, dat ik mijn collega’s op een hele nieuwe manier leer kennen. Het is zo anders dan samen een scène spelen. We hebben ander soort gesprekken, maar plotseling vervullen Alkan en ik ook een aansturende functie. Ook werken we nauw samen met collega’s van productie die we normaal gesproken veel minder zien. Ik ben hen zo ontzettend gaan waarderen nu mij nog duidelijker is wat zij achter de schermen allemaal voor ons doen. Ik realiseer me terwijl ik dit schrijf: deze productie heeft een ijzersterke en liefdevolle basis.

Bestel GTST Magazine
Gerelateerde personages