Nieuws
27-6-2019

De zomercliff nadert en nieuwe GTST Stories

Op vrijdag 5 juli is de laatste GTST-aflevering van het seizoen te zien en de zomercliff staat traditiegetrouw bol van spannende wendingen en liefdesverklaringen. Nina staat een enorme verrassing te wachten, Janine heeft een onaangename confrontatie en wanneer iemand plotseling instort en het bewustzijn verliest, ontstaat er paniek in Meerdijk. Wat is er gebeurd? Ook is te zien hoe Amir en Sjors plannen maken voor een romantisch avondje uit. Maar wanneer de pieper van Amir afgaat vanwege een ernstig verkeersongeluk, moet hij direct weg. Twee Meerdijkers moeten vechten voor hun leven. Het is dus de vraag welke personages de kijker volgend seizoen terugziet.

Na de zomercliffhanger start zoals gebruikelijk de zomerstop. Naast het GTST Magazine kunnen fans de zomer ook overbruggen met een nieuw verhaal op het Instagram kanaal van GTST.  Na het succes van het GTST Stories verhaal Valentijns Vlucht, komen de makers namelijk met Hartsvriendinnen?  

De verhaallijn vertelt het verhaal van Nina Sanders (Marly van der Velden en Puck Odolphy (Annefleur van den Berg). Puck duikt na jaren opeens op in het leven van Nina. Het liefst wil ze ook een leven leiden zoals Nina, ze doet er dan ook alles aan om indruk op haar te maken. De geschiedenis van de vriendinnen is in een uitgebreid verhaal te lezen in het GTST Magazine dat vanaf donderdag 4 juli in de winkels ligt. Net als bij de eerste GTST Stories met Valentijn Sanders (Vincent Visser), zal ook dit keer de hoofdrolspeler aan het einde van het verhaal meekomen naar Meerdijk. 

  • GTST Magazine ligt vanaf 4 juli in de winkels. 
  • De zomercliffhanger van het 29e seizoen van GTST wordt op vrijdag 5 juli om 20:00 uitgezonden bij RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland
  • Hartsvriendinnen? is vanaf maandag 12 augustus elke werkdag te volgen via het Instagram kanaal van GTST.