Nieuws
12-12-2019

Familie Verduyn komt in Meerdijk wonen

Julian is terug! En hij komt niet alleen. Hij neemt zijn hele gezin mee naar Meerdijk. Vanaf maandag 30 december is de familie Verduyn te zien in GTST.

Het wordt een gezellige boel met de komst van de nieuwe familie. Met drie kids, hond Dolly en Opa Henk (gespeeld door Johnny Kraaijkamp Jr.) is het in huize Verduyn in ieder geval nooit saai. De liefdevolle moeder Saskia (Tamara Brinkman) en vader Julian (Cas Jansen) vinden al snel hun draai in het dorp met hun pubers Merel (Sophie Bouquet), Steef (Tommy van Lent) en Demi (Noa Zwan). Maar de familie Verduyn brengt naast gezelligheid, ook een geheim mee naar Meerdijk...

De afgelopen maanden is er veel geïnvesteerd in GTST. Vandaag werd  bekend gemaakt welke nieuwe koers is ingezet om GTST weer persoonlijk, herkenbaar en dichtbij te maken. Zo worden de verhaallijnen realistischer, invoelbaar en meer gericht op familie, liefde en vriendschap. GTST wordt weer vertrouwd en verrassend. Voor je het weet zit je er helemaal in!

Vanaf 30 december is de familie Verduyn te zien bij RTL 4. Op Videoland nemen zij een week eerder (maandag 23 december) hun intrek in Meerdijk. Houd voor updates onze social kanalen in de gaten.