Nieuws
21-8-2019

GTST seizoen 30 is begonnen

Vanaf maandag 26 augustus start het 30e seizoen van GTST bij RTL 4. Na het uitzenden van de compilatie afleveringen maakten de fans duidelijk niet langer te willen wachten op het verdere verloop van de spannende zomercliff! Om die reden heeft RTL besloten om in de week van maandag 26 augustus niet de laatste vijf afleveringen te herhalen, maar direct te starten met het gloednieuwe seizoen. Vanaf vanavond worden de laatste drie afleveringen herhaald, met op vrijdag 23 augustus de zomercliff.

 

Bekende gezichten 
GTST trapt het seizoen af met een aantal verrassende wendingen, welke op de castfoto al naar voren komen: zo keert Tiffy zwanger terug naar Meerdijk en is Lana ook weer van de partij. Billy heeft met haar huwelijk met Ludo haar verblijf verlengd en dat niets is wat het lijkt zal snel duidelijk worden. Ook maakt Puck haar entree in de fictieve stad en valt haar oog op Daan, wie vlak voor de zomerstop Nina kuste. Diverse relaties zullen op scherp komen te staan. Tijdens de zomercliff spande het erom of Amir de heftige aanval zou overleven. Of hij het ook daadwerkelijk haalt komt in het nieuwe seizoen uitsluitsel over. Daarnaast ziet de kijker Rob en Carmen terug in het 30ste seizoen. 

GTST Stories ‘Hartsvriendinnen?’ 
Nieuw in de serie is het karakter Puck Odolphy. Zij beleeft op dit moment samen met Nina en Martijn (gastrol door Donnie Roelvink) een avontuur in GTST Stories. Na het zeer geslaagde verhaal in april: ‘Valentijns Vlucht’ en deze succesvolle tweede editie ‘Hartsvriendinnen?’ kondigt GTST een derde verhaal aan van GTST Stories. Dit zal in oktober voor de fans wederom te volgen zijn via het Instagram kanaal van GTST. 

GTST is vanaf maandag 26 augustus iedere werkdag te zien bij RTL 4 om 20:00 uur en kun je vooruit- en terugkijken via Videoland vanaf vrijdag 23 augustus.