Nieuws
11-7-2019

Ingmar Schrama keert niet terug als Sjors Langeveld

De afgelopen twee jaar heeft Ingmar Schrama hard gewerkt aan haar herstel. Nu het beter met haar gaat, heeft ze samen met EndemolShine Nederland besloten haar werkzaamheden bij GTST niet opnieuw op te pakken. Dit betekent dat Ingmar definitief afscheid neemt van haar personage Sjors Langeveld. 

We bedanken Ingmar voor de jaren waarin zij het personage Sjors heeft neergezet. Melissa Drost, die de rol met veel begrip voor de situatie de afgelopen twee seizoenen al overnam, zal de komende periode verder invulling geven aan het personage Sjors. 

Ingmar Schrama: “Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Heel veel liefs, Ingmar.”  

Gerelateerde personages