Lijstje
08-3-2020

Internationale Vrouwendag

Vandaag is het Internationale Vrouwendag, het perfecte moment om deze powervrouwen uit Meerdijk wat beter te leren kennen!

Janine  
Janine is charmante en zelfstandige vrouw. Daarnaast is ze heel intelligent en vindt ze haar werk heel belangrijk. Ze laat zich dan ook door niets of niemand stoppen om in haar carrière het hoogst haalbare te bereiken. Janine is ook cultureel sterk aangelegd. De tango, klassieke muziek en kunst wekken haar interesse. Naast werk is familie ook zeer belangrijk voor Janine. Ze staat altijd klaar voor haar kinderen en geniet er ook enorm van wanneer ze haar rol als oma mag vervullen.  

Nina  
Nina is een pittige en creatieve dame. Ze is helemaal thuis in de modewereld en niet vies van een dagje shoppen. Nina weet maar al te goed wat zij wil bereiken in het leven en stelt zichzelf graag ambitieuze doelen. Zo is ze eigenaresse van modebedrijf La Nina en van de conceptstore; CS. Ze is enorm ondernemend aangelegd en zit dan ook nooit stil. Ze laat niet met zich sollen, zeker niet wanneer het om haar familie gaat.  

JoJo  
JoJo is een vrolijk en gevoelig meisje. Soms doet ze zich wat stoerder voor dan dat ze is, maar haar lieve kant komt altijd naar boven. JoJo is gek op zingen en eigenlijk op alles wat met muziek te maken heeft. Ze is een enthousiaste meid en een zeer goede vriendin. Deze jongedame is sociaal en vriendelijk aangelegd. Zij weet anderen dan ook altijd te overtuigen om het positieve van elke situatie in te zien.  

Linda  
Linda is slim, onafhankelijk en heel erg gehaaid. Ze is een zelfstandige vrouw en regelt het liefste helemaal alleen haar zaakjes. Linda heeft de beauty en de brains. Ze is namelijk fotomodel geweest en heeft een eigen kledinglijn, LinLicious. Deze dame staat altijd klaar voor haar vriendinnen (indien nodig met een fles wijn) en is in het bezit van een goed luisterend oor.  

Tiffy  
Tiffy is een tikje naïef en soms wat wereldvreemd. Maar deze jonge vrouw probeert altijd de vrede te stichten en conflicten op te lossen. Tiffy ziet altijd het beste in iedereen en is dan ook heel vergevingsgezind. Ze is een geweldige moeder en een nog betere vriendin. Tiffy staat nergens van te kijken en wil altijd iedereen helpen. Dit maakt dat veel Meerdijkers bij haar langs komen voor goede raad.  

Shanti  
Shanti is een super sexy vrouw. Het ontbreekt haar niet aan charmes. Daarnaast is deze vrouw super betrokken bij alles wat er om haar heen gebeurt, ze is sympathiek en hecht veel waarde aan haar vriendschappen. Shanti is soms ietwat nieuwsgierig maar ze kan ook flink van zich afbijten wanneer ze het ergens niet mee eens is. Shanti is super sociaal aangelegd en wanneer zij een doel voor ogen heeft gaat deze dame hier dan ook 100% voor.  

Laura  
Laura is een sterkte en eerlijke vrouw. Ze heeft een hart van goud en is altijd bereid om het juiste te doen voor familie en vrienden. Ze heeft niet voor niets zo’n grote vriendenkring in Meerdijk. Ook deze lady is van alle markten thuis. Zo heeft ze gewerkt als kunstenares, jazzzangeres en als advocate. Laura is zorgzaam en iedereen kan altijd bij haar terecht. Ze zal altijd tijd voor je vrijmaken, maar ook altijd haar eerlijke mening met je delen.  

Saskia  
Saskia is een vrolijke en charmante verschijning. Ze is super gemotiveerd in alles wat ze doet. Ze is bereid om heel hard te werken voor haar doelen. Saskia is een vrouw die haar gezin no matter what altijd op nummer één zet. Ook is ze altijd bezig met het organiseren van sociale evenementen. Denk hierbij aan buurtfeesten, barbecues en kledingruilavonden.  

Sjors  
Sjors is vindingrink, liefdevol en bijzonder slim. Ze is juriste van beroep en christelijk opgevoed. Het is voor haar een prioriteit dat het goed gaat met haar familie en haar beste vrienden. Ondanks haar rumoerige band met haar dochter Lana stelt Sjors haar geluk altijd voorop en is ze altijd bezorgd om haar. Sjors lijkt soms de onschuld zelve, maar deze lady weet precies waar haar grens is en ze is niet bang om deze duidelijk aan te geven.

Gerelateerde personages