Nieuws
10-8-2019

Maak kennis met de cast van 'Hartsvriendinnen?'

Maandag 12 augustus gaat de exclusieve verhaallijn 'Hartsvriendinnen?' op  het GTST Instagram kanaal van start. Maar wie spelen er allemaal een rol in deze serie? Check de video en kom erachter!  

'Hartsvriendinnen?'
Nina en Puck kennen elkaar van hun studietijd, aan The Fashion Institute, in Miami.  Na een wat moeilijke start, worden de twee, naast kamergenoten, hartsvriendinnen. Jammer genoeg zijn de twee elkaar na hun Amerikaanse avontuur uit het oog verloren.

De ambitieuze Puck had zich haar leven heel anders voorgesteld. In plaats van wereldberoemd modeontwerpster, is ze filiaalmanager in een winkel. En ze woont niet in een penthouse, maar in een rijtjeshuis met Harry. Haar ietwat bezitterige vriend.

Als succesvolle Nina per toeval weer opduikt in haar leven, liegt Puck alles aan elkaar om zichzelf een afgang besparen. Zo beweert ze dat ze in Parijs woont en werkt, natuurlijk als top fashiondesigner, en een geweldige verloofde heeft: Andor.  Nina is onder de indruk en Puck ziet hierin de perfecte kans om uit haar middelmatige bestaan los te breken.

'Hartsvriendinnen ?' is elke werkdag vanaf maandag 12 augustus op drie momenten van de dag te volgen via GTST Stories. Om 12.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur worden nieuwe stories geüpload. De stories zijn unieke verhalen die te volgen zijn naast de reguliere afleveringen. 

 

Volg Hartsvriendinnen? hier
Gerelateerde personages