Behind the scenes
28-9-2019

Maak kennis met de cast van JoJo’s Geheim

Vanaf woensdag 2 oktober start de een nieuwe verhaallijn van GTST Stories. In JoJo’s Geheim volg je het vriendenweekend van bekende personages JoJo (Stephanie van Eer), Rover (Floris Bosma) en Kimberly (Britt Scholte) en leer je twee nieuwe personages kennen: Ramona (Emma Deckers) en Marius (Max Himmelreich).

Om goed voorbereid te starten met GTST Stories vind je hier alle informatie over de personages van JoJo’s Geheim en ontdek je misschien zelfs hier en daar een spoiler…

JoJo Abrams
JoJo is een vrolijk en gevoelig meisje, maar soms ook wat onzeker. Haar leven verandert plotseling wanneer zij de diagnose diabetes krijgt. JoJo heeft hier moeite mee en kan haar situatie moeilijk accepteren. Door steun van onder andere vrienden Rover en Kimberly tijdens een gezellig vriendenweekend staat zij er een stuk positiever in. Of is dit slechts schone schijn?

Kimberly Sanders
Kimberly is vrolijk, vriendelijk en behulpzaam, maar deze jongedame laat zeker niet met zich sollen. Ze staat klaar voor haar vrienden en doet er dan ook alles aan om JoJo te helpen met haar diabetes. Helaas valt deze bezorgdheid niet altijd even goed bij JoJo…

Rover Dekker
Rover is eigenwijs, sociaal, af en toe een brutale jongen, maar wel met een goed hart. Dit laatste laat hij dan ook regelmatig zien. Samen met JoJo en Kimberly besluit hij op vriendenweekend te gaan. Hij komt daar echter voor een keuze te staan waarbij er geen moment twijfel is en zichzelf als een ware held gaat gedragen.

Marius Goudman
Marius is een échte idealist, die ernaar streeft zijn dromen waar te maken. Zijn grootste droom stamt uit zijn jeugd, waarin zijn moeder aan de gevolgen van diabetes overleed: Sindsdien wil Marius (koste wat het kost) hét medicijn vinden om patiënten definitief van hun diabetes te genezen.

Ramona Zonneveld
Ramona is Marius’ jeugdliefde, die hem langzaam maar zeker heeft zien veranderen van een jonge geneeskundestudent vol dromen in een geobsedeerd en gefrustreerd alternatief geneesheer. Hoewel Ramona enerzijds begrip heeft voor Marius’ missie, omdat ze zijn grote verdriet om zijn verloren moeder kent, raakt ze stiekem ook bezorgd om hem en zijn patiënten. Dat Marius volledig over haar heen walst en haar steun opeist, helpt daar niet bij.

JoJo’s Geheim is vanaf woensdag 2 oktober iedere werkdag te volgen via het Instagram kanaal van GTST. Voor meer informatie, check de veelgestelde vragen.

Gerelateerde personages