Nieuws
22-4-2019

Meet the cast van Valentijns Vlucht

Vanaf maandag 29 april start de exclusieve verhaallijn 'Valentijns Vlucht' op Instagram. In dit artikel vind je alle informatie over het verhaal, de cast en de personages die ze spelen. Vandaag maken we de castleden bekend die een rol gaan spelen in dit exclusieve verhaal. 

Synopsis 'Valentijns Vlucht'
Badboy Valentijn heeft zich op Curaçao danig in de nesten gewerkt. Hij heeft Pablo, de broer van zijn vriendinnetje Heidi, belazerd. En haar, zonder verdere uitleg, gedumpt. Broer en zus zijn woest op Valentijn en willen hem laten boeten. Valentijn is gevlucht naar Nederland en zit ondergedoken in een opslag van Sjors en Lana. Hij heeft een ‘relatie’ met Lana die hem verbergt voor de buitenwereld en van plan is er samen met hem vandoor te gaan. Valentijns bravoure, zorgt er echter voor dat hij wordt ontdekt.

Hij slaat op de vlucht en laat Lana met een gebroken hart achter. Valentijn maakt vervolgens contact met zijn neef Lucas en liegt dat hij naar de filmacademie wil. Om toegelaten te worden moet hij een ‘off the grid’ documentaire maken, zo beweert hij. Hij wil dit doen tijdens een roadtrip door Nederland en daarbij heeft hij Lucas’ hulp nodig. Die gaat akkoord, zonder in de gaten te hebben dat de roadtrip eigenlijk een vluchtpoging is.

Wat volgt is een doldwaze roadtrip, waarbij Lucas niet door heeft dat ze worden achternagezeten. Valentijn doet er alles aan om uit de handen van hun achtervolgers te blijven, maar dat mislukt. En hoewel Heidi en Valentijn het goedmaken, staat Pablo hem naar het leven. Hij ontvoert Valentijn en wil hem iets aandoen, maar Valentijn weet de zaak om te draaien en bedreigt Pablo. Wát er precies gebeurt, blijft een mysterie maar Pablo is vervolgens doodsbang voor Valentijn. Het is duidelijk dat hij een charmante jongen is die iedereen om zijn vinger kan winden, maar dat hij niet met zich laat spotten.

‘Valentijns Vlucht’ is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via GTST Stories. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. De stories zijn unieke verhalen die te volgen zijn naast de reguliere afleveringen. 

#valentijnsvlucht #gtststories

GTST Instagram